Fiskargatan 9 i Trosa

Vi erbjuder lokaler och kontor i Trosa som kan bokas över dagen eller per månad.

I hjärtat av den pittoreska skärgårdsstaden Trosa hittar du vårt allra första Finkontor.

Ta en promenad längs med ån på lunchen eller avsluta veckan med en middag på en av stadens fantastiska restauranger.

Där emellan får du utlopp för både produktivitet och kreativitet i vårt vackra kontor.

Våra rum

Finsalen

I vårt stora rum hittar du skrivbord, långbord, ståbord och kafébord, men även vår läshörna med sköna fåtöljer. Sittplatser för 12 personer.

Konferensrummet

Vårt konferensrum är möblerat med ett bord i ståhöjd, barstolar, whiteboard och en TV för presentationer. Sittplatser för sex personer.

Köket

Här finns kaffebryggare och -kvarn, pressokopp och mikro, kylskåp och vattenkokare. Lunchen eller eftermiddagsfikat inmundigas enkelt vid kökets barbord. Sittplatser för två personer.

Studion

Används som ljud- och bildstudio. Bokas per dag.

Arbetsrum Ett

Utrustat med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstolar och skrivbordslampor.. Dörr till balkongen. Tillgängligt att hyra. Plats för fyra personer, just nu möblerat för två.

Arbetsrum Två

Utrustat med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstolar och skrivbordslampor. Sittplatser för två personer. Dörr till balkongen. Plats för tre personer, just nu möblerat för två.

Skrubben

Tjänstgör dubbelt som förråd och tyst rum för samtal. Sittplatser för två personer.

Kontor i Trosa

Är du i behov av lokal eller kontor i Trosa? Vi kan tillgodose behov av kontorsplatser så väl som lokaler för möten och evenemang. Lokalerna finns även tillgängliga på helger. Hör av dig så bokar vi en tid för visning.